#BaixCampInfo | El govern aposta per la connexió de l’estació intermodal

El govern català aposta per la connexió de la futura estació intermodal amb el tren-tramvia del Camp de Tarragona. 

La delegada de la Generalitat, Teresa Pallarès, ha assegurat que si no hi ha aquesta interconnectivitat, la nova infraestructura no tindria sentit.

La Plataforma per a la Promoció del Transport Públic creu que la millor opció seria ubicar l’estació intermodal a Vila-seca, tal com ha proposat el Ministeri de Transports. 

En una entrevista a Carrer Major, el portaveu de l’entitat ha defensat aquesta opció perquè és la que ofereix més connexions. També ha demanat celeritat en el projecte de tren-tram. 

El Govern català ha aprovat avui la modificació del decret que regula el desplegament de les energies renovables. 

La nova normativa estableix nous requisits, per tal de minimitzar l’impacte social i territorial de la implantació de centrals eòliques i solars.

Després de diferents dies de discussions polítiques i entre partits, finalment, el Govern de Tarragona no podrà apujar els impostos. 

En Comú Podem Tarragona ha anunciat que votarà en contra d’aquesta opció. 

Els Mossos d’Esquadra han detingut el conductor que ahir hauria atropellat mortalment un ciclista a la N-340, al seu pas per Mont-roig del Camp. 

La policia li atribueix un delicte d’homicidi imprudent perquè conduïa sota els efectes de l’alcohol.  L’arrestat , un veí de Mont-roig de 52 anys, va donar positiu en la prova d’alcoholèmia.

PUBLICITAT