#BaixCampInfo | El Consell de Ministres aprova canvis en l’impost de la plusvàlua

El Consell de Ministres ha aprovat un reial decret que introdueix canvis en l’impost de la plusvàlua, que fa uns dies va ser anul·lat pel Tribunal Constitucional. 

Pla mitjà del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, a la reunió del Consell de Ministres al Palau de la Moncloa, el 25 d'agost del 2020 (horitzontal)

Amb aquests canvis es vol garantir la viabilitat legal d’aquest tribut i que els ajuntaments no perdin uns ingressos que consideren vitals. 

La Cambra de Comerç de Reus ha celebrat l’acord polític per impulsar el desdoblament de la carretera N-420. 

ERC, Junts, PDeCat, i Teruel Existe han presentat una esmena als Pressupostos Generals de l’Estat per incloure-hi una partida d’un milió d’euros per redactar-ne l’estudi informatiu. 

Protecció Civil s’ha reunit aquest dissabte amb el teixit associatiu de Tarragona per parlar de risc químic i presentar la feina que ha fet  l’equip de CareNet de la Universitat Oberta de Catalunya. 

En la jornada, s’han recollit propostes per millorar la gestió i la comunicació del risc a la zona del polígon petroquímic sud. Els veïns s’han queixat que, dos anys després de l’accident d’IQOXE, encara no s’han adoptat les millores compromeses. 

El PSC de Tarragona sospita que el govern municipal vol renunciar a la subvenció per reformar el Banc d’Espanya. 

Són dos milions d’euros del Fons Feder que havien de servir per convertir l’històric edifici de la Rambla Nova en un centre de divulgació científica. L’equip de govern ja va alertar del sobrecost del projecte i que calia buscar altres vies de finançament. 

PUBLICITAT