#BaixCampInfo: Dia Internacional de les Dones

La Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència s’adhereix un any més a la commemoració del Dia Internacional de les Dones (8 de març) amb l’edició d’una programació d’activitats elaborada en col·laboració amb diferents col·lectius i entitats de la ciutat. La programació posa en valor la visibilització de les dones com a agent actiu i protagonista de la societat i reflexiona sobre la necessitat de promoure la igualtat en els rols de gènere.

L’Ajuntament de Reus ha elaborat el Pla de Videovigilància de la ciutat de Reus, amb el qual preveu reforçar la seguretat a la via pública amb la instal·lació de noves càmeres de seguretat en vuit zones de la ciutat. Una vegada provades amb èxit les càmeres instal·lades l’any 2017 al barri de Mas Abelló, l’Ajuntament té previst començar a implementar les actuacions recollides. Ho farà per fases. La primera s’executarà en breu, completant la cobertura a Mas Abelló, amb una nova càmera al passatge de la Mare de Déu de la Macarena; i amb la instal·lació del sistema a l’eix dels carrers del Vent i Jesús. Aquesta primera fase té un pressupost d’uns 15.000 euros.

En una roda de premsa conjunta, les dues candidatures que pugnaven per presidir la Cambra de Comerç de Reus , encapçalades per  Jordi Just i Àgata Girbes, van anunciar que es fusionaran en un sol projecte.

Carnaval prehistòric a Riudoms. Ja coneixem el programa de festes del Carnaval a Riudoms. El municipi obrirà aquest dijous la celebració amb una xocolatada a càrrec de l’Ajuntament on hi participaran els centres educatius del poble.

La Sala de Plens de l’Ajuntament ha estat escenari aquest dimarts de l’acte inaugural de la Ciutat del Bàsquet Català Reus 2019. Reus ha rebut la designació formal per part del president de la Fundació del Bàsquet Català, Joan Fa. El pregó inaugural ha anat a càrrec de Pere Sust, expresident de l a Federació Catalana de Bàsquet, vicepresident de la Fundació del Bàsquet Català.

PUBLICITAT