#BaixCampInfo Cursa solidària Crema Torrons a Montroig

A l’informatiu de Carrer Major hem destacat que la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Mont-roig ha organitzat, un any més, la cursa solidària crema torrons. La cursa tindrà lloc aquest diumenge, 12 de gener, a les 10 del matí a Miami Platja. La finalitat de la cursa és cremar els excessos amb els àpats nadalencs i recaptar fons per una causa solidària. Enguany els diners que es recaptaran es destinaran a l’associació “Muévete por los que no pueden”.

En aquesta prova hi ha l’opció d’escollir entre dos recorreguts: un de 5km i un altre de 10, que es realitzaran íntegrament per asfalt i transcorreran pel Passeig Marítim. 

Els més petits també podran participar en les curses infantils. Cal fer les inscripcions de forma online al web www.crematorrons.com. A l’hora de fer la inscripció es pot triar l’import del donatiu que es vol fer a l’entitat, dedicada a les malalties minoritàries.

Des de la regidoria d’esports fan una crida per a que els vilatans s’impliquin amb la causa, i es facin voluntaris per ajudar a que aquesta jornada esportiva i solidària sigui tot un èxit. 

PUBLICITAT