#BaixCampInfo | Comença el desmantellament dels peatges

El ministeri de Transports ha començat el desmantellament dels peatges de les autopistes  a la demarcació de Tarragona. 

Avui s’han iniciat els treballs al peatge troncal de Vila-seca i la setmana vinent es començarà a desmuntar el del Vendrell. El desmantellament de tots els peatges es completarà durant el primer semestre de l’any vinent i costarà 7 milions d’euros. 

L’Associació Empresarial Química de Tarragona, l’AEQT, alerta que si el preu de l’energia continua a l’alça, algunes empreses del sector deixaran de ser sostenibles. 

El president de l’entitat, Rubén Folgado, ha explicat que l’encariment de la factura elèctrica està alentint la recuperació postpandèmia.

Reus presenta una vintena de projectes als fons europeus Next Generation valorats en més de 90 MEUR

Entre aquests hi ha la transformació del Mercat Central, la implantació de Zones de Gaixes Emissions i l’impuls d’un hub tecnològic a través de Redessa. 

L’atur ha pujat un 1,2% durant el mes d’octubre a la demarcació de Tarragona. En termes absoluts són 559 persones més a l’atur. 

En total, al territori hi ha gairebé 47 mil persones inscrites a les llistes del Servei d’Ocupació de Catalunya. El sector serveis és el que presenta pitjors xifres, amb 528 persones més sense feina.

PUBLICITAT