#BaixCampInfo: CF Reus, el final inesperat

La tercera edició del programa d’acompanyament a l’emprenedor de l’Escola d’Emprenedoria de REDESSA ha finalitzat  Aquesta ha estat l’edició més participativa i ha comptat amb una setantena d’emprenedors inscrits. Les jornades programades han estat dedicades als diferents temes relacionats amb la creació d’un pla d’empresa, com ara la idea de negoci, el màrqueting, la comunicació, els aspectes fiscals i els legals, entre d’altres.

L’alcalde Carles Pellicer ja ha iniciat la campanya electoral. Ha presentat un logo del que es podria considerar la ‘precampanya’ sota el lema ‘Pellicer Reus 2019’. D’aquesta manera, sembla que crida al ‘diàleg i al concens’.

La darrera sessió plenària de 2018 de l’Ajuntament de la Selva del Camp ha servit per aprovar inicialment el pressupost general de l’any vinent, que supera els 8,5 milions d’euros. Aquesta quantitat suposa una reducció important de les xifres de l’any que ara finalitza.

El futur del CF Reus pot resoldre’s de la pitjor manera possible. Després de la trobada entre La Liga, l’AFE i diversos jugadors roig-i-negres, el passat dimarts, la plantilla té previst pronunciar-se aviat.

El primer passa perquè els futbolistes acceptin que sigui l’ens esportiu qui aboni el seu sou fins a final de l’actual campanya, amb la possibilitat que el club sigui castigat amb un descens administratiu.

PUBLICITAT