#BaixCampInfo | Catalunya retorna al confinament comarcal

El Govern català ha anunciat aquesta tarda el retorn al confinament comarcal a partir d’aquest divendres.

El sector de l’hostaleria de la demarcació ja ha mostrat la seva indignació. Denuncien que se n’han assabentat de nou per la premsa i amb només dos dies d’antelació. L’Associació d’Empresaris de l’Hostaleria ha manifestat que ja han començat les cancel·lacions de reserves. 

I aquesta tarda també hem sabut que l’Agència Europea del Medicament ha conclòs que les trombosis estranyes poden ser un efecte secundari infreqüent de la vacuna d’AstraZeneca.

Així i tot recomana mantenir el seu ús perquè els beneficis són superiors als riscos. Mentrestant, al territori, continua avançant l’estratègia de vacunació.

L’altra notícia de la jornada és l’inici de la campanya de la Renda. La principal novetat d’enguany és que els afectats d’ERTO hauran de fer la declaració si els seus ingressos han superat els 14 mil euros perquè han tingut dos pagadors. 

Per compensar aquesta situació, el govern de l’Estat permetrà que els afectats d’ERTO que els toqui pagar la renda, ho puguin fer en sis terminis i sense interessos. 

Són algunes de les notícies de l’informatiu de Carrer Major d’aquest dimecres. Escolta’l!

PUBLICITAT