#BaixCampInfo: Carles Pellicer reitera que van defensar la convivència i afirma que la justícia té un problema

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha afirmat que la interlocutòria del 3-O és “una persecució política”, “una provocació” i que és “surrealista, tendenciosa i tremendament parcial”. El batlle ha fet aquestes valoracions després que s’hagi conegut que la jutge manté l’acusació de delicte d’odi contra ell i els quatre portaveus municipals pel manifest que demanava la retirada de la ciutat dels agents de la policia espanyola.

El Centre Cívic Migjorn acollirà demà, dimarts 11 de desembre, de 10 a 12.30 h, el fòrum ‘La dona gitana i educació’. Una jornada de treball que forma part del projecte ‘Pont entre cultures’, que impulsa l’Àmbit Comunitari de la Regidoria de Benestar Social a través del Pla d’Inclusió Social de Reus,

El Centre cultural el Castell del Cambrer acull a partir d’avui dimarts, una nova exposició, titulada ‘Art, vi i territori’, organitzada pel Celler Clos Galena i la Galeria d’Art Anquin’s, amb la col·laboració de l’Institut municipal Reus Cultura de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament. La inauguració serà a dos quarts de 8 del vespre. La mostra es podrà visitar fins al dia 22 de desembre. L’horari d’obertura és de dimarts a divendres (de les 5 de la tarda a les 8 del vespre) i els dissabtes (de les 10 del matí a 2 del migdia i de 5 de la tarda a 8 del vespre).

PUBLICITAT