#BaixCampInfo | Aragonès reitera que no es destinarà ni un euro públic al Hard Rock

El president Aragonès reitera que no es destinarà ni un euro públic al projecte del Hard Rock. 

L’executiu no renuncia al macrocomplex turístic i en segueix tramitant el Pla Director Urbanístic, si bé es compromet a posar per escrit que no s’hi destinaran recursos públics, per aconseguir el suport de la CUP als pressupostos. 

El Govern es marca la implementació de la renda bàsica com una prioritat i per això ha destinat una partida de 4 MEUR dels pressupostos pel pla pilot. 

La consellera de Presidència, Laura Vilagrà, n’ha parlat avui en una visita a Reus.

D’altra banda, el projecte de pressupost de la Generalitat inclou 950 mil euros per reforçar el Pla de Seguretat Exterior de la Química de Tarragona, el PLASEQTA. 

El conseller Elena ha afirmat que es farà per garantir la seguretat i la capacitat de reacció en cas d’accident químic. Ha confirmat que s’instal·laran noves sirenes i sensors per detectar núvols tòxics de clor tant al polígon químic sud, i al de sulfur, al polígon nord. 

Tot i el repunt de casos que s’ha produït després de Tots Sants, el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, descarta aplicar de nou restriccions d’horaris i d’aforaments. 

El conseller ha explicat que aquest increment ja es preveia i que, segurament, les dades encara pujaran més els pròxims dies. A la demarcació de Tarragona hi ha més contagis, però menys Ealalts als hospitals. 

PUBLICITAT