#BaixCampInfo | Allau turístic per Setmana Santa al Baix Camp

Al Baix Camp comença la Setmana Santa a l’espera d’una onada de turistes.

Són ja molts els municipis els quals es troben amb l’ocupació turística gairebé al 100%. Malgrat això, des dels consistoris asseguren estar preocupats perquè la gent descuidi les mesures sanitàries

El Congrés ha aprovat una proposició no de llei per garantir la provisionalitat del tercer fil i l’impuls d’una línia segregada de mercaderies que passi per l’interior. La proposta l’ha presentat el PDECAT i ha obtingut el suport de tots els grups, excepte VOX. 

D’altra banda, PIMEC i la Federació d’Autotransports de Tarragona s’han reunit per analitzar el projecte del tren-tram plantejat per la Generalitat. Els transportistes que seria molt millor apostar per un model d’autobusos amb emissions zero. 

En l’informatiu també parlarem de l’impacte de la pandèmia en l’activitat turística. A Montblanc, el brot de covid-19, ha començat a provocar cancel·lacions. En canvi, al Baix Camp veuen els pròxims dies amb optimisme. 

Per la seva banda, Reus ha presentat avui la seva nova marca turística. El nou eslògan és “Una ciutat amb geni” i vol incidir en els aspectes genuïns de la ciutat, com el seu patrimoni modernista, el vermut i la gastronomia. 

PUBLICITAT