#BaixCampInfo Alforja viurà a partir de dijous la seva Festa Major

A l’informatiu de Carrer Major hem destacat que Alforja celebra a partir d’aquest dijous fins diumenge la Festa Major de Sant Miquel. Una festivitat tradicional molt esperada pels alforgencs i alforgenques. La Festa Major s’iniciarà dijous, a les 13h, amb el repic de campanes i finalitzarà diumenge al vespre amb la Mostra de Focs Tradicionals. El pregó es farà demà a les 20:30h, i anirà a càrrec de Magda Salvadó, una persona d’Alforja de tota la vida. Salvadó és una dona reconeguda per les seves iniciatives socials. Actualment presideix la delegació de la Lliga contra el Càncer i és la responsable de l’escola de puntaires.

Enguany se celebra una fita molt especial, el 25è aniversari dels Gegants d’Alforja, l’Almira i la Saurina, que van néixer el juliol del 1994. Per commemorar-ho s’ha ampliat la família gegantera amb el pastor Baleta, el nou gegant de l’Alforja.
També com a novetat destaca la cagada del ruc a càrrec de “Cap de Ruc”. Durant dues hores un ruc es passejarà per un tancant ple de parcel·les, fins que el ruc cagui. Qui ho vulgui també podrà gaudir del Holi Festival i de jocs tradicionals com la Percunit, el Correfoc, la Nit Jove o la Gimcana de jocs de Cucanyes per a totes les edats.

PUBLICITAT