#BaixCampInfo | Aena invertirà més de 20 MEUR a l’aeroport de Reus

Aena invertirà prop de 20,8 MEUR a l’aeroport de Reus durant els pròxims cinc anys. 

Pla general d'una parella entrant a la terminal de l'Aeroport de Reus. Imatge del 3 d'agost de 2021 (Horitzontal).

Així es contempla en el Document de Regulació Autoportuària, conegut amb les sigles DORA, que ha aprovat el Consell de Ministres i que s’ha presentat avui dimecres. 

El sector turístic de Tarragona frega els 10 milions de pernoctacions però segueix lluny d’una temporada “normal”. És el balanç que en fa la 

Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona, la FEHT, que avui ha presentat les dades d’enguany. L’entitat també ha criticat el pròxim increment de la taxa turística i com s’ha fet la pròrroga dels ERTO.

El nou govern de Cambrils, liderat per Oliver Klein, ha repartit avui les carteres entre els tretze regidors signats de la moció de censura

El Nou Moviment Ciutadà mantindrà les carteres que ja tenia. El PSC liderarà les àrees relacionades amb Recursos Humans, Medi Ambient, Salut i Ensenyament; Cs estarà al capdavant de Promoció Econòmica, Govern Obert i Turisme, i el PP s’encarregarà d’Hisenda.

El departament de Salut mantindrà, de moment, els quatre punts de vacunació poblacionals habilitats al Camp de Tarragona, entre ells el de l’Anella Mediterrània, a Campclar, i el de Mas d’Iglesias, a Reus. 

En canvi, a les Terres de l’Ebre, es tancarà el punt de vacunació de l’Auditori Municipal d’Amposta.

PUBLICITAT