Fran Morancho: “Aposto fermament per un nucli unit amb respecte de les peculiaritats de cada espai”

L’alcalde del municipi, Fran Morancho, del PSC, ha valorat l’actuació policial que va viure el municipi l’1-O i considera que el procés no ha accentuat la separació entre Mont-Roig i Miami.

Mont-Roig del Camp va ser protagonista l’u d’octubre de 2017 a causa de les càrregues policials durant la celebració del referèndum d’autodeterminació. De fet, quatre veïns del poble van ser citats a declarar als jutjats de Reus, tot i que al final la cita es va suspendre

Fran Morancho, alcalde del municipi pel PSC, ha qualificat els fets passats com “alguna cosa incomprensible i desproporcionats”. Però, ha remarcat que el procés independentista no ha estat motiu de separació entre el dos nuclis principals de la població.

Mont-Roig del Camp compta amb vint-i-dues urbanitzacions i dues poblacions separades. Miami situada a la zona costanera i Mont-Roig a l’interior. Allí és on s’hi troba el nucli antic. l’Alcalde és conscient que viuen realitats separades, ja que, considera, l’estructura urbanística i social són molt diferents.

Morancho remarca que si és re escollit alcalde “apostarà fermament per un nucli unit amb respecte de les peculiaritats de cada espai” i, afirma, mai contemplarà la possibilitat de segregació entre Mont-Roig i Miami.

 

PUBLICITAT