El raval de Santa Anna serà un passeig comercial per a vianants durant la campanya de Nadal

El raval de Santa Anna serà d’ús exclusiu per a vianants durant la campanya de Nadal. L’Ajuntament tancarà el carrer al trànsit de vehicles amb el doble objectiu d’avançar cap a una ciutat més sostenible —amb la pacificació del trànsit al centre de la ciutat—, i promoure la dinamització comercial, prioritzant la mobilitat a peu.

Precisament, la proposta de transformar el raval en zona de vianants va sorgir dels propis botiguers del vial, que van traslladar una recollida de signatures a l’Ajuntament perquè estudiés el suggeriment.

La conversió del raval es farà ara de manera provisional,  del 29 de novembre al 29 de febrer. Paral·lelament, l’Ajuntament ha iniciat els tràmits per a la redacacció del projecte urbanístic per a la transformació definitiva del vial en zona d’ús exclusiu per a vianants.

Campanya de Nadal
Aquesta campanya de Nadal —del 29 de novembre al 29 de febrer—, els divendres, dissabtes, festius d’obertura comercial i vigílies de festius, d’11:00 a 21:00h, el raval de Santa Anna es convertirà en un passeig comercial d’ús només per a vianants.

PUBLICITAT