Dijous 05 de juliol

Localitzen un cadàver a la via del tren a Cambrils, a la zona de la Llosa. El cos ha estat localitzat el dimecres a primera hora del matí pel conductor d’un tren que circulava per aquesta via, de la línia R16 (que uneix Barcelona i l’Ebre).

Els equips de les cambres de Tarragona i Reus han concretat les infraestructures claus per al territori. La majoria de propostes parteixen de l’acord per les Infraestructures i serveis ferroviaris al Camp de Tarragona, assolit entre els ajuntaments de Cambrils, Reus, Salou, Tarragona, Vila-seca i la Generalitat de Catalunya i que suposa un nou marc de treball i de consens en la millora ferroviària al Camp de Tarragona.

La polsera turística Visit Reus incorpora a partir d’avui mateix una aplicació per a dispositius mòbils. La nova eina inclou la millora de l’oferta de la polsera i ofereix més serveis de ciutat als visitants que adquireixin aquest producte potenciant l’accés a l’oferta turística pública i privada.

Uns 750 nedadors d’uns 150 clubs participaran en el campionat que coincideix amb la celebració dels 100 anys del CN Reus Ploms. El campionat màster acull participants des dels 20 anys (categoria premàster), i posteriorment en categories dividides de cinc anys en cinc anys, en la present edició, ja un participant inscrit major de 95 anys.

PUBLICITAT