Comença la Setmana del Comerç a Reus

Avui dilluns al matí, amb la benvinguda institucional a càrrec de Montserrat Caelles, regidora de Promoció de Ciutat, i del vicepresident d’El Tomb de Reus, Joan Anton Montaña, ha arrencat al Castell del Cambrer de Reus la tercera edició del “Tot Queda a Casa” dins el marc de la Setmana del Comerç organitzada per la CCAM.

El “Tot Queda a Casa” és una iniciativa conjunta creada i organitzada per les entitats comercials d’El Tomb de Reus i la Via T de Tarragona, a la que aquest any s’hi ha sumat Comerç de Valls i que compta amb el suport de l’Agència de Promoció de Ciutat de l’Ajuntament de Reus, Ajuntament de Tarragona, Ajuntament de Valls, la Diputació de Tarragona i la CCAM.

L’objectiu d’aquesta setmana és oferir un oferta formativa de qualitat on professionals i experts aportaran un seguit d’eines i coneixements per millorar i impulsar, des de dins, tan el sector comerç, com el de serveis, com el de la restauració i hostaleria.

Aquestes jornades van adreçades als associats de les tres associacions comercials i a tots els professionals del sector i persones interessades en assistir-hi. Aquests, associats o no de les entitats organitzadores, podran assistir de forma gratuïta a totes ponències de Reus.

Programa d’activitats:

(lloc: Centre Cultural Castell del Cambrer (Plaça del Castell, 4 de Reus)

Dilluns, 25 de març de 2019

• de 10:30 a 13:00 h “Professionalització al sector de la restauració”, a càrrec de Jordi Jardí, director de l’Escola d’Hostaleria + Cas d’Èxit: Ferran Cerro

• de 13:30 a 16:00 h “Els BID’s, la llei de APEU’s i el futur” a càrrec de Montserrat Caelles, regidora de Projecció de Ciutat de l’Ajuntament de Reus; Teresa Pallarès, diputada al Parlament de Catalunya, i Jacint Pallejà, ex-president d’El Tomb de Reus.

Dimarts, 26 de març de 2019

• de 10:00 a 12:00 h “Nous Perfils gastronòmics”, a càrrec de Rosa Baró, dietista-nutricionista.

• de 13:30 a 16:00 h “Soc Feliç̧ amb Tu. Compartir la felicitat amb els nostres clients”, a càrrec de Bibiana Villa, coach empresarial.

Dimecres, 27 de març de 2019

• de 13:30 a 16:00 h “Reforma Horària” a càrrec de Alexis Serra, director de l’Oficina de la Reforma Horària.

Dijous, 28 de març de 2019

• de 13:30 a 16:00 h “Èxit a les Xarxes Socials”, a càrrec de Marina Cabero, blogger i instagramer.

Divendres, 29 de març de 2019

• de 13:30 a 16:00 h “Centres comercials urbans VS centres comercials externs ”, a càrrec de Modest Guinjoan, economista.

• A les 16:00 h cloenda, a càrrec de l’Alcalde de Reus, Carles Pellicer i la presidenta de El Tomb de Reus, Gemma Molner.

Cloenda de la setmana
Diumenge 31 de 12 a 15h tindrà lloc l’acte de cloenda de la setmana del comerç amb un vermut als Jardins de la Casa Rull de Reus obert a tots els assistents, membres de les entitats i amics. L’acte serà amenitzat amb el Dj. Edu Cano i col·labora Vermuts Miró.

PUBLICITAT