#BaixCampInfo: Històric resultat per ERC al Baix Camp

Els pobles del Baix Camp es bolquen amb ERC. Les Eleccions Generals han deixat un panorama clar històric per ERC que guanya per primer cop a la demarcació de Tarragona a les eleccions al Congrés dels Diputats.

Aquest cap de setmana obre portes la 13a edició del Saló de la Moto. Aquesta fira que cada any es realitza el primer cap de setmana de maig, comptarà amb 26 expositors i un total de 50 marques representades.

La zona d’exposició arribarà als 11.000 m2 tenint en compte els 6.500 m2 de recinte firal (on hi haurà la zona expositiva i la trobada Custom Sunday que organitzen els Amics de la Moto) i la zona de prova de motos que hi haurà a l’auditori exterior.

L’Escola de cinema de Reus, l’ECIR, ha distribuït el curtmetratge ‘Última sesión’ (2017) a les xarxes socials. El film, dirigit per Roger Bessó, es va estrenar al primer festival Breus i es va rodar dies abans del tancament de l’enyorat Reus Palace.

Riudoms plaça castellera de vuit. La Diada Castellera de Sant Jordi va omplir la plaça de l’Om de públic i castells de qualitat. Una estrena de Riudoms com a espai casteller que pot ser considerat un èxit. El gran cartell casteller que va formar la diada era una aposta segura. La Colla Vella dels Xiquets de Valls, Colla Jove Xiquets de Tarragona i Colla Xiquets de Reus han aprofitat la cita per estrenar construccions en aquesta temporada i per consolidar-ne d’altres.

PUBLICITAT