72è Concurs Exposició Nacional de Roses del Centre de Lectura de Reus

És primavera, temps de flors, i a Reus, més concretament, temps de roses. Un any més, arriba el Concurs Exposició Nacional de Roses del Centre de Lectura de Reus, que enguany, celebra la seva 72a edició els dies 4, 5 i 6 de maig. Amb motiu de l’Any Roseta Mauri, en aquesta edició, la decoració estarà ambientada en el món de la dansa i, a més, es comptarà amb diversos espectacles dels alumnes de l’Escola de Dansa del CdL a l’escenari del Teatre Bartrina. Com a novetat, enguany s’estrena un concurs d’Instagram al voltant d’aquest certamen. Pel que fa a la glosa, en aquesta edició anirà a càrrec de l’arquitecte i soci d’honor del Centre de Lectura, Anton M. Pàmies.

El cartell ha estat creat per l’artista Marie France Veyrat, y va ser el guanyador del concurs de cartells que es va convocar per escollir la imatge que anuncia l’exposició de roses.

Concurs de fotografies per instagramers amb el #CONCURSROSESREUS19
Perfil @centrelectura. Més informació: www.centrelectura.cat

La decoració de la façana, la instal·lació del vestíbul i decoració del vestíbul del teatre Bartrina és realitza gràcies al patrocini de Vermuts Miró i Reus Promoció i la col·laboració de l’Escola d’Art i Disenys de la Diputació de Tarragona, de l’Escola de Jardineria i Horticultura, també de la Carme Miró i de Verd Jardins i de la Brigada de Jardineria de l’Ajuntament de Reus

Amb motiu de l’any Roseta Mauri la decoració estarà ambientada en el món de la dansa i també comptarem amb la participació el dia de la inauguració amb alumnes de l’Escola de Dansa del Centre de Lectura que faran unes pinzellades de dansa i també ens oferiran actuacions de dansa a l’escenari del teatre Bartrina el dissabte, diumenge i dilluns a les 19h. i enguany també comptarem amb la col·laboració del Cor Mestral, com a cloenda de l’acte d’inauguració.

Exposició de fotografies de Josep Cos, membre del departament de fotografies del Centre de Lectura, que s’instal·larà al Vestíbul del teatre Bartrina.

 

PUBLICITAT