La Diputació de Tarragona portarà la fibra òptica a tot el Baix Camp

La Diputació de Tarragona comença les obres per portar la fibra òptica a 41 municipis, 10 dels quals del Baix Camp. Calculen que prop d’unes 44.000 persones que viuen en poblacions com l’Albiol, La Febró o Maspujols en sortiran beneficiades.

El diputat delegat del Servei d’Assistència al Territori de la Diputació de Tarragona, Miquel Subirats, va passar pels micròfons del programa ‘La Plaça’ per a parlar-ne. Subirats va afirmar que aquest és un desplegament “estratègic” i possibilita aquest servei a diferents municipis que no en podrien tenir sense la participació d’una administració. A més, també va explicar que ja s’havia fet una fase prèvia de condicionament d’algunes carreteres per a poder portar la fibra òptica als municipis i que ara es troben en la primera fase.

El diputat també va assenyalar que les diputacions s’encarreguen de fer les canalitzacions en les carreteres i després la Generalitat s’encarregarà de passar la fibra òptica. Esperen que aquesta arribi a tots els municipis a finals d’aquest any.

PUBLICITAT