#BaixCampInfo Empat del Riudoms per seguir col·líder

A l’informatiu de Carrer Major hem destacat que el primer equip femení del CD Riudoms aconsegueix un empat en un partit molt igualat davant la UE Porqueres. En una primera part amb poques ocasions de gol, el Riudoms va aprofitar un contraatac que va culminar la golejadora Joana Roig per avançar-se en el marcador.

El Porqueres, conscient que si perdia, es despenjava a la classificació, va donar un pas endavant en la segona meitat. El Riudoms va cedir la iniciativa i al final la insistència de les gironines va obtenir premi al minut 78’. Laura Quesada va aprofitar el refús d’una falta lateral per marcar l’1-1 definitiu.

Amb aquest empat, el CD Riudoms segueix segon a la taula amb 41 punts, a dos del líder, el Món Femení Terrassa. El pròxim partit serà davant el CF La Roca.