#BaixCampInfo | Oliver Klein nou alcalde de Cambrils

Oliver Klein és el nou alcalde de Cambrils, després que hagi prosperat la moció de censura presentada contra Camí Mendoza. 

La moció, que s’ha debatut en un ple tens i ple de retrets, ha prosperat amb els vots a favor del Nou Moviment Ciutadà de Klein, el PSC, Ciutadans, PP i dos regidors no adscrits. Els dos partits que fins ara estaven al govern, ERC i Junts, s’han quedat sols vontant-hi en contra. 

El Ministeri de Transports ha adjudicat el desmantellament dels peatges de l’AP-7 i l’AP-2 a Tarragona per 17,8 milions d’euros. 

El contracte inclou el desmantellament de les cabines i adequar la calçada “al nou model d’explotació”. D’entrada té una durada de 2 anys, amb possibilitats de pròrroga de tres.

Cambrils acull avui Buy Catalunya, la jornada de negoci més important que es fa a Catalunya en l’àmbit turístic. 

Hi participen 120 empreses turístiques del país, que establiran contacte amb 75 touroperadors d’una dotzena de països europeus. 

El consell de ministres ha aprovat la pròrroga dels ERTO fins al 28 de febrer de l’any que ve. 

Els expedients actuals s’ampliaran un mes amb les mateixes condicions i, a partir del novembre, les empreses que ofereixin formació als treballadors accediran a exoneracions superiors en les quotes de la Seguretat Social.

PUBLICITAT