#BaixCampInfo | El CD Riudoms es juga la permanència a la lliga Nacional

Una avioneta del Centre d’Estudis Superiors de l’Aviació, el CESDA de Reus, va haver de fer ahir a la tarda un aterratge d’emergència enmig d’un camp de vinyes del Baix Penedès, per una avaria mecànica. 

L’accident va passar cap a dos quarts de sis i l’únic ocupant de l’aparell, un alumne del programa cadet BePilot de Vueling, en va sortir il·lès. L’avioneta s’havia enlairat de Reus i es dirigia cap a la Costa Brava, però va reportar una aturada de motor entre el Vendrell i Vilafranca del Penedès.

La consellera de Presidència i portaveu, Meritxell Budó, creu que, si es consoliden les dades, la setmana que ve es podria reobrir la mobilitat. 

Budó n’ha parlat en la roda de premsa posterior a la reunió del Consell Executiu i ha afegit que la decisió es prendrà entre aquest dimecres o dijous. 

Mentrestant a casa nostra, el departament de Salut ha notificat avui un repunt en el nombre de contagis de covid-19. Avui se n’han informat de 150, 110 al Camp de Tarragona i 40 més a les Terres de l’Ebre. No hi ha hagut cap defunció. 

La dada més positiva és que va millorant la situació als hospitals del territori. Hi ha set ingressats menys i ja en són 95. També hi ha una persona menys a les UCI, 26 en total. 

En esports, el femení del CD Riudoms es juga aquest cap de setmana la permanència a la lliga Nacional.

Després de 8 jornades consecutives sense perdre, no miren més enllà d’aquest partit. Un enfrontament contra el Saragossa, el qual també busca la permanència a la categoria.

PUBLICITAT