#BaixCampInfo | L’Aeroport de Reus es planteja més de 20 destinacions i 80 freqüències per a l’estiu

L’Aeroport de Reus es planteja més de 20 destinacions i 80 freqüències per a la temporada d’estiu. Això permetria recuperar fins a un 80 o un 90% de l’activitat de fa dos anys. 

Aquestes previsions, optimistes, dependran de l’evolució de la pandèmia. De tot plegat se n’ha parlat avui en un acte organitzat per la Cambra de Comerç de Reus per presentar la nova connexió regular amb les Canàries, que s’estrenarà al juliol. 

Tot això el dia en què Johnson&Jonhson ha anunciat que endarrereix la distribució de la vacuna Janssen a Europa mentre s’estudien sis casos de trombosis estranyes als EUA. 

Això obliga a alterar el pla de vacunació i el grup de 70 a 79 anys rebran la vacuna de Pfizer. D’altra banda, el Govern català ha dit que valorarà la possibiltat d’ampliar el confinament a les vegueries i permetre el salconduït cultural. 

A Alforja l’Ajuntament ha pres possessió simbòlicament de les naus i els terrenys que antigament ocupava l’empresa Valira. 

Ho ha fet després de dipositar els 312 mil euros fixats pel Jurat d’Expropiació de Catalunya.  D’aquesta manera es posa punt final, deu anys després, al concurs de creditors i al procediment que es va seguir des que aquesta emblemàtica fàbrica alforgenca va plegar. 

Comencen les tasques d’ampliació de la depuradora de Riudoms.

La depuradora ha provocat problemàtiques amb els veïns els dos últims estius, ja que les males olors de les aigües residuals arribaven al poble.

PUBLICITAT