Home Podcast INFORMATIUS Trapezi, la Fira del Circ de Catalunya, presenta la seva imatge de...

Trapezi, la Fira del Circ de Catalunya, presenta la seva imatge de la 23a edició

Trapezi, la Fira del Circ de Catalunya, ha donat a conèixer la imatge de la seva 23a edició, una obra de l’il·lustrador i dissenyador gràfic Jan Barceló. Entre el 9 i el 12 de maig, Reus tornarà a omplir les seves places, teatres i carrers del millor circ nacional i internacional amb propostes de petit, mitjà i gran format.

Amant del circ i públic habitual del Trapezi, Barceló relaciona la filosofia que hi ha darrere de la Fira, que valora el treball humà i l’ofici, amb el seu procés de treball que vincula la il·lustració i el procés d’impressió artesanal de la serigrafia. La imatge que proposa per a la 23a edició del Trapezi presenta l’arribada dels artistes de circ a la ciutat, muntats sobre l’emblemàtic elefant de la fira, amb la intenció de transmetre l’ambient circense que es respira a la capital del Baix Camp durant el Trapezi.

Entre les companyies ja confirmades a la programació d’aquest any destaquen les catalanes Toti Toronell amb l’espectacle Dioptries, Escarlata Circus que estrenarà Quan els crancs portaven talons, i Domichovsky & Agranov amb Dauvaiii, i els belgues Circo Ronaldo amb Fidelis Fortibus.

Com en anys anteriors, Fira Trapezi manté la seva aposta per ser la cita anual dels professionals del circ a Catalunya i referent del sector en l’àmbit internacional. És per això que, des de fa diverses edicions, la Fira treballa per atreure els millors professionals del circ a l’Espai Professional. Un espai que es projecta com a punt d’impuls al sector del circ amb vocació de fomentar la creació, producció i distribució d’espectacles de tots els formats i disciplines.

Durant la Fira Trapezi d’enguany es duran a terme diverses activitats adreçades als professionals i s’acolliran projectes i entitats referents com De Mar a Mar, Pirineus Circ, COFAE i CIRCORED. L’Espai Professional s’ubicarà per segon any a Cal Massó, una antiga fàbrica de licors transformada en centre artístic multidisciplinari, que servirà com a punt de referència i seu de les xerrades i activitats professionals i que serà també la zona d’acreditacions, entrades i punt d’informació per a les companyies, associacions i entitats participants.

PUBLICITAT