Home Podcast INFORMATIUS Tot un mes d’actes per commemorar el Dia Internacional de les Dones

Tot un mes d’actes per commemorar el Dia Internacional de les Dones

La regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals s’adhereix un any més a la commemoració del Dia Internacional de les Dones (8 de març) coordinant una extensa programació de tot un mes d’activitats, que s’iniciarà el dimecres 26 de febrer i s’allargarà fins el 26 de març. El programa, amb 33 activitats, s’ha elaborat recollint activitats organitzades pel mateix Ajuntament de Reus i en col·laboració amb diferents institucions, col·lectius i entitats de la ciutat.

La programació té la doble vessant de reivindicar i promoure una societat més justa, integradora, lliure i equitativa per les dones i els homes; i fer reflexionar sobre quines accions.

Dilluns 9 de març,10.00h, al Saló de Plens de l’Ajuntament: Acte institucional amb la Lectura de la declaració Institucional. Acompanyament musical a càrrec d’Àstrid Torrente.
Dilluns 9 de març, 19.00h, als Rentadors del Casal de les Dones. Inauguració exposició d’il·lustracions i presentació del llibre «Sex¡OH!» a càrrec de Lyona Ivanova.
Dilluns 16 de març. 19.30 h, a Cal Massó. Monòleg humorístic de caire feminista a càrrec de Penny Jay.

PUBLICITAT