Home INFORMATIUS BaixCampInfo Situació límit al Baix Camp amb les rieres a punt de vessar

Situació límit al Baix Camp amb les rieres a punt de vessar

La ciutat de Cambrils concentra aquest dimarts bona part de les actuacions dels Bombers per la llevantada que assola diversos indrets del país. A partir de les cinc de la tarda la pluja ha començat a caure amb més intensitat al Camp de Tarragona, i en aquesta ciutat en concret el cos d’emergències ha hagut d’actuar per inundacions de baixos, per rescatar conductors atrapats per l’aigua o per retirar elements que han caigut a conseqüència de l’aigua i del vent. Un dels punts de preocupació és la riera d’Alforja, que acumula aigua de les zones de muntanya del Baix Camp i que creua la ciutat. Moltes poblacions han patit els estralls de la pluja i el desbordament de rieres i torrents.

22:00: L’aigua de la riera d’Alforja, a Cambrils, s’ha endut un tram del pont la passarel·la que connecta el parc del Pinaret amb Nou Cambrils, a tocar de la comissaria dels Mossos.

21:40 : Circulació de trens interrompuda entre Tarragona i Reus pel fort temporal.

21:45: Tempesta molt activa a Riudoms, inundacions a l’Agro Botiga de La Cooperativa.

zscript async="1" defer="1" crossorigin="anonymous" src="https://connect.facebook.net/fr_FR/sdk.js#xfbml=1&version=v4.0">zlscript>

Devant del forn Domingo. Riudoms

Publiée par Salvador Mestre Domingo sur Mardi 22 octobre 2019

21:30: Ajuntament i Policia Local demanen als veïns que no surtin de casa davant les dificultats de poder acudir a un rescat. Alguns conductors atrapats pel xàfec. La carretera cap a Montbrió, la T-312, tallada.

zscript async="1" defer="1" crossorigin="anonymous" src="https://connect.facebook.net/fr_FR/sdk.js#xfbml=1&version=v4.0">zlscript>

A si baja la riera a hora mismo

Publiée par Susana Garcia Martinez sur Mardi 22 octobre 2019

21:00: Alguns barris s’han quedat a més sense subministrament elèctric. Es recomana que tothom es quedi a casa, que no surti amb vehicles ja que no es podrà acudir a possibles rescats. Així mateix, es prega que ningú s’apropi a les rieres.

Les pluges estan deixant quantitats espectaculars en poca estona, tant a la zona de Cambrils com a les muntanyes, on es troben les capçaleres de les rieres. Ja s’han acumulat 163 l/m² a Pratdip, 150 a Cambrils, 132 a Prades, 132 a Riudoms o 120 a la Mussara. Tot plegat està aportant molta aigua a les rieres que en breus seran incapaços de suportar tanta aigua i corren el perill de desbordar-se.

zscript async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">zlscript>

PUBLICITAT