Home Podcast INFORMATIUS Reus serà l’únic municipi de la demarcació a la Mobile Week Catalunya...

Reus serà l’únic municipi de la demarcació a la Mobile Week Catalunya 2020

Reus serà l’únic municipi del Camp de Tarragona present al programa de la Mobile Week Catalunya, que se celebrarà de 20 al 29 de febrer de 2020. Aquesta iniciativa planteja accions i espais de debat al voltant de l’ús de les noves tecnologies.

La regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge, Teresa Pallarès, ha destacat “el valor d’acostar a la ciutadania un sector que és un eix estratègic per la ciutat com són les noves tecnologies i l’aplicació de les mateixes la vida quotidiana”. En aquest sentit, la setmana vinent la regidora visitarà l’Smart City Expo World Congress, el principal esdeveniment internacional dedicat a les ciutats intel·ligents, que reuneix a representants municipals, institucions, líders acadèmics i de pensament, centres d’investigació, empreses i emprenedors.

El programa de la Mobile Week a Reus té una durada prevista d’un dia, el 19 de febrer, durant el qual es parlarà de temes com “La innovació a les Smart Cities a través del 5G”, “L’ús del 5G i les aplicacions pràctiques en un futur immediat” i de “Com canviarà la nostra vida amb l’arribada dels robots i la intel·ligència artificial”.

PUBLICITAT