Home INFORMATIUS Peces Informatives Rehabiliten la bassa de Mas Iglesias per emmarcar-la en un equipament sociocultural

Rehabiliten la bassa de Mas Iglesias per emmarcar-la en un equipament sociocultural

La bassa de Mas Iglesias tornarà a funcionar. El projecte que s’hi durà a terme, i que comença aquesta setmana, servirà per aprofitar l’aigua per regar l’entorn més proper, així com per ampliar la zona d’esbarjo adjacent al Mas. La seu del Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus, el CIMIR, veurà com es renta la cara i s’amplia l’equipament d’aquest parc exterior per tal que s’hi puguin organitzar actes a l’aire lliure. Les obres compten amb un pressupost de 39.500 euros i començaran aquesta setmana mateix. Està previst que estiguin enllestides entre agost i setembre i que deixin, a la zona, un equipament més complet que l’actual.

PUBLICITAT