Una delegació de la Asociación de futbolistas españoles (AFE) ha visitat el dijous el vestidor del CF Reus 

La jutgessa del Jutjat d’Instrucció número 1 de Reus ha suspès la declaració prevista per aquest dijous dels quatre veïns de Mont-roig del Camp (Baix Camp) com a investigats per uns suposats delictes d’atemptat i de lesions a guàrdies civils durant la jornada de l’1-O -diuen que van patir contusions als dits

Més de 2.300 alumnes es beneficiaran aquest curs 2018-2019 dels ajuts al menjador escolar que gestiona la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya. Enguany s’han rebut 3.347 sol·licituds, de les quals 2.307 ja han estat concedides i 678 han estat denegades.

Una delegació de la Asociación de futbolistas españoles (AFE) ha visitat aquest dijous el vestidor del CF Reus per mostrar el seu suport als jugadors que no tenen fitxa pels problemes en la inscripció a La Liga. D’aquesta manera, el president del grup, David Aganzo; el vicepresident, Jesús Barbadilla; el secretari, Diego Rivas; i l’assessor legal de la plataforma, Santiago Liste, s’han interessat per la situació dels jugadors roig-i-negres i s’han fotografiat amb alguns dels integrants de la plantilla. Posteriorment, un dels capitans de l’equip, Jesús Olmo, ha agraït el gest de la AFE a través de les xarxes. Val a dir que, en principi, el comitè de control econòmic de La Liga s’ha de pronunciar aquest dijous sobre si permet o no que el club de la capital del Baix Camp incrementi el límit salarial.

El pròxim dia 8 de setembre comença una nova edició del cicle Música als Barris, pensat per fer una programació descentralitzada i que arribi al llarg de l’any a tots els barris de la ciutat. La iniciativa va començar l’any passat amb motiu de la celebració de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017 i s’ha repetit enguany específicament només amb programació musical atesa la commemoració de Reus Ciutat de la Música 2018.

La programació està formada pels següents concerts:

El cap de setmana inaugural començarà amb l’actuació d’Haveneres amb Balandra el dissabte 8 de setembre, a les 10 de la nit, a la plaça de Celdoni Vilà i Torroja, al barri Immaculada. El mateix conjunt també actuarà l’11 de setembre, a les dos quarts de 10 de la nit, a la plaça de la Festa Major, al barri Mas Vilanova. Una estona abans, a les 9 de la nit, al carrer de Miami, al barri Monestir, Veus de Reus també amenitzarà la nit amb havaneres.

 

PUBLICITAT