Últims detalls de la Cavalcada de Reis i recollida de cartes a càrrec dels patges

Els dies 2, 3 i 4 de gener els patges de ses majestats els Reis d’Orients recolliran cartes dels nens al jardí de la Casa Rull (carrer de Sant Joan, 27). El moment més esperat per tots serà el dia 5 a les 16:30 h, quan els Reis arribaran al Parc de Sant Jordi per començar la Cavalcada a les 19:00h, una cercavila que enguany lluirà una carrossa nova amb la distribució de les cartes per tots els barris de Reus.

L’horari de recollida de cartes a càrrec dels patges serà avui dimecres dia 2 de gener, a partir de les 17:00 h, el mateix horari que aquest dijous dia 3 de gener, de 17:00 a 20:00 h i el dia 4 d’11:00 a 13:00 h i de 17:00 a 20:00 h. També es poden fer enviaments de les cartes per correu electrònic des del web de reis.reus.cat.

Arribada dels Reis
El dia 5 a partir de les 16:30 h és previst que els Reis d’Orient arribin a la plaça d’Anton Borrell, on els infants reusencs els podran donar la benvinguda. La recepció, que comptarà amb un cor de nens i nenes i la Banda Pare Manyanet,  serà presidida per l’alcalde, Carles Pellicer i la regidora de Cultura, Montserrat Caelles, i hi poden assistir totes les famílies que ho desitgin.

Cavalcada i recorregut
La cavalcada començarà a les 19:00 h des del carrer Ample i la comitiva es desplaçarà fins l’Ajuntament per poder recollir les claus màgiques de la ciutat de mans de l’alcalde.

Enguany prenen part a la cavalcada 8 carrosses i l’estel, que obre la comitiva. La gran novetat serà una nova carrossa, feta amb la col·laboració de les Brigades Municipals, que representa l’oficina de distribució de les cartes amb la inclusió de tots els barris de la ciutat.

A partir de les 19:00 h, doncs, l’estel guiarà la cavalcada des del carrer Ample i se seguirà el recorregut següent:

Carrer Ample, avinguda Prat de la Riba, avinguda president Companys, carrer de Sant Joan, el tomb de ravals, carrer de Salvador Espriu, carrer de l’Amargura i en arribar a la plaça del Pintor Fortuny, només els Reis damunt les bigues romanes i el seu seguici baixaran pel carrer de Llovera fins a la plaça del Mercadal.

PUBLICITAT