Reus ofereix auditories energètiques a domicili per a persones grans i amb dificultats de mobilitat

L’Ajuntament de Reus ha posat en marxa aquest any un nou servei d’auditories energètiques en habitatges on viuen persones grans o amb discapacitat, amb dificultats de mobilitat i en situació de pobresa energètica. Es tracta d’una nova iniciativa social i mediambiental, que té l’objectiu d’apropar el Punt d’Assessorament Energètic (PAE) a persones que tenen dificultats per desplaçar-se fins als centres cívics de la ciutat, on el servei s’ofereix per al conjunt de la ciutadania. Durant el primer semestre d’enguany s’han fet 20 auditories i la previsió és que se’n facin 20 més fins a final d’any, adreçades a persones que han sol·licitat la subvenció de pobresa energètica i que presenten factures amb un consum excessiu o molt baix.
En el seu conjunt, el Punt d’Assessorament Energètic ha fet unes 1.500 atencions des que es va posar en marxa l’any 2017.

Pla mitjà de l’enginyer tècnic industrial del Punt d'Assessorament Energètic de l'Ajuntament de Reus en una de les auditories fetes a un domicili de la ciutat. Imatge publciada el 20 de juny del 2019. (Horitzontal)
PUBLICITAT