Sant Jordi, una festivitat amb força

A #CarrerMajor, el programa que fem les 8 ràdios de La Xarxa al Camp de Tarragona cada tarda de 16h a 19h de dilluns a divendres, ens hem anat preparant per Sant Jordi, que enguany cau en cap de setmana.

No obstant això, es tracta d’una festivitat i tradició prou rellevant i forta, més enllà del dia en que se celebri, tal com valorava recentment Èric del Arco, president del gremi de Llibreters de Catalunya, qui reconeix que el fet que caigui en diumenge permet una millor celebració i disponibilitat organitzativa. (Recupera l’entrevista)

Petites editorials locals

D’altra banda també hem volgut donar veu i conèixer les novetats i previsions per part de petites editorials locals com La Banya Edicions i Ganzell Edicions, amb una xerrada amb representants d’una i altra, l’Òscar Ramírez Dolcet i l’Eduard Boada. (Recupera la xerrada)

Tarragonisme

Entre els llibres tarragonins per aquest Sant Jordi vam parlar del dedicat al centenari de La Torre del Rellotge del Port de Tarragona amb els seus autors Coia Escoda, directora de l’Arxiu del Port i l’arquitecte i veí del Barri del Port, Ramón Aloguín (Recupera l’entrevista)

Lectura per a joves

Davant la importància d’impulsar la lectura entre els joves, aquesta setmana el podcast de joventut del company Toni Mateos de Ràdio La Selva, ens va oferir cinc recomanacions de llibres juvenils. (Escolta’l)

Especial #SantJordi2023 des de la #SetmanaMedieval2023 de Montblanc

Aquest divendres #CarrerMajor es feia en directe des de la Plaça Major de Montblanc en un #EspecialSantJordi2023 en plena #SetmanaMedieval2023 amb diverses veus i protagonistes al llarg de la tarda de 16h a 19h. (Recupera-ho)

PUBLICITAT