Pel proper #Ple

De les propostes del Ple de divendres a la ciutat de Reus, aquest cop ens centrem amb una de la Candidatura d’Unitat Popular envers les darreres situacions de poc civisme a la zona de la Sardana.
Parlem amb el regidor de la CUP, Edgar Fernández.

La CUP proposa que més policies i càmeres no soluciona l’arrel del problema. Segons la formació, cal crear dinàmiques de convivència, comercials i socials, perquè la gent tingui un sentiment de pertinença i sigui activa en el mateix barri.

Per això, torna a posar sobre la taula la creació d’espais de treball en aquest sentit, com el Consell Municipal de Barris, però veient les constants negatives del govern d’aquesta ciutat, la CUP proposa una comissió de treball en l’àmbit institucional per abordar les problemàtiques als barris.

Per una altra banda els altres grups municipals a l’oposició també presentant aquestes mocions i precs:

El PSC proposa impulsar un Pla Comunitari al barri de la Sardana per frenar el deteriorament de la convivència

El grup municipal defensarà una moció al Ple perquè el govern actuï a tots els barris de la ciutat amb problemes d’incivisme i inseguretat

Una segona moció proposa accions perquè Reus deixi de ser a la cua de les ciutats amb menys zona verda per habitant.

Ciutadans a Reus, reclama al govern de la ciutat que “elabori un cens dels habitatges ocupats de forma il·legal i un protocol d’actuació per aquests casos que inclogui la Guàrdia Urbana i diferents àrees de l’Ajuntament

PUBLICITAT