Òscar Ros Garrigós, director de l’Hospital Sant Joan de Reus, deixa aquesta responsabilitat

El doctor Òscar Ros Garrigós, director de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, deixa aquesta responsabilitat per iniciar una nova etapa professional a Alacant. Ros ha desenvolupat la seva carrera professional a diferents centres del Grup Salut i entre altres ha ocupat la Direcció de l‘Hospital Comarcal de Móra d’Ebre entre el 2006 i 2016, i la Direcció de l’Hospital Sant Joan des de maig de 2016 fins a l’actualitat.

El Departament de Salut ha cessat el director territorial de sanitat al Camp de Tarragona, Roger Pla els seus plantejaments sobre un nou model de gestió de l’Hospital Sant Joan de Reus -posant en entredit la voluntat de la Generalitat d’engegar-hi un consorci.

La presentació del Lleó Petit, el concert de Sau i Joan Masdéu amb motiu de Reus Ciutat de la Música 2018, la reposició de l’espectacle ‘Misericòrdia, de Reus al Cel’ amb motiu del centenari de l’Orfeó Reusenc i el 25è aniversari del festival Reggus són alguns dels actes més destacats de la programació de les Festa de Misericòrdia 2018.

La Liga ha sortit al pas la tarda de dilluns de la denúncia feta pel CF Reus sobre els seus requeriments en la inscripció de jugadors. A través d’un comunicat, l’ens ha fet públic un escrit en què s’exposa que el passat diumenge, el club roig-i-negre va sol·licitar un increment del límit salarial de la seva plantilla.

PUBLICITAT