Noves mesures pel coronavirus a Reus

L’Ajuntament de Reus, després de les mesures explicades en els darrers dies per prevenir el coronavirus, ha celebrat una nova reunió de la comissió municipal de seguiment pel Covid-19 i ha aprovat tot un seguit de noves accions.

Amb relació als edificis municipals i l’espai públic es tancaran tots els parcs infantils ubicats en espais públics de la ciutat, les biblioteques, les Oficines de Turisme i els Centres Cívics, així com de tots els equipaments públics que no tinguin oficina d’atenció.

Pel que fa als serveis, el consistori ha aprovat reprogramar les cites prèvies ja concertades a les oficines d’atenció ciutadana, prioritzant les que es puguin oferir mitjançant l’atenció telefònica o telemàtica.

En els casaments que se celebren en instal·lacions municipals només podran assistir a les cerimònies els nuvis testimonis.

Els autobusos de Reus Transport funcionen amb un terç de la seva capacitat.

Finalment, l’Ajuntament de Reus recomana als bars, restaurants i locals d’oci que considerin limitar l’aforament de les seves instal·lacions i les terrasses a un terç de la seva capacitat.

PUBLICITAT