#BaixCampInfo: Mor un home en caure des d’un edifici al passeig de Misericòrdia de Reus

Un home va caure ahir a la tarda, poc abans de les 17 hores, des d’un àtic del número 14 del passeig Misericòrdia de Reus. La víctima tenia 60 anys i ha caigut des d’una altura de 9 pisos hi ha mort a l’acte. Els fets s’estan investigant i encara no es descarta cap hipòtesi. L’home s’ha precipitat des de l’últim pis del bloc número 14.

Montserrat Caelles presentada com a número quatre de la llista per les pròximes eleccions municipals de Carles Pellicer, els llocs dos, tres i quatre són per les dones, entre elles Caelles una regidora imprescindible de l’últim govern de la ciutat. La candidata al número quatre és l’actual regidora de Cultura i la responsable de l’agència Reus Promoció.

Riudoms utilitza el teatre per sensibilitzar sobre l’addicció a les xarxes. 400 alumnes de l’Institut Joan Guinjoan de Riudoms van assistir al Teatre Auditori Casal Riudomenc per veure “Enxarxats” una obra del grup de Teatreacció. Aquesta activitat entra dins del Pla Local de Joventut del municipi per prevenir la salut.

Carles Bigorra ensenyarà teatre a Riudoms. Fem Teatre! és la nova aposta cultural de l’Ajuntament de Riudoms. Des del consistori del municipi s’han organitzat tallers de formació teatral per adults que faran una introducció als diferents llenguatges d’aquest art escènic.

Ja s’ha iniciat el curs sobre socorrisme aquàtic al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet. Tot preparant la demanda de la zona per aquesta nova temporada

 

PUBLICITAT