#BaixCampInfo : Montbrió del Camp, apareix al portal femcatalunya.cat

El veí de Reus processat per fer diverses piulades contra el diputat Carles Carrizosa (Cs) ha acceptat una condemna de quatre mesos de presó per un delicte d’amenaces i el pagament d’una multa de 360 euros per un delicte d’injúries greus a l’autoritat.

L’Institut Municipal Reus Cultura obre un nou servei de visites guiades a la Bòbila Sugranyes cada primer dimecres de mes per tal de posar en valor un dels equipaments culturals i patrimonials de la ciutat. La primera d’aquestes visites serà el dimecres 3 d’octubre, a les 17:00 h, i cal inscripció prèvia. Fins a final d’any, la Bòbila Sugranyes es tornarà a obrir els dies 7 de novembre i 5 de desembre, a la mateixa hora.

Montbrió del Camp, apareix al femcatalunya.cat,  portal de turisme proper de la Generalitat i de les Diputacions, i trobem el Hotel Sant Jordi amb la seguent ressenya: Es un hotel de tracte professional i alhora familiar. Amb una decoració cuidada i unes habitacions amb totes les comoditats necessaries són un bon punt de referència per iniciar rutes per la zona. La seva piscina serà el punt de relax després de gaudir de la zona. L’Hotel esta molt ben situat, a 6 km de Cambrils, 10 km de Reus.

Club Ciclista Bike Race, en col·laboració amb Reus Esport i Lleure i l’Ajuntament de Reus, organitza el I Trofeu Ciutat de Reus de BTT el dia 23 de setembre, amb inici i arribada al polilleuger municipal Ciutat de Reus, al barri Gaudí. La cita preveu un circuit llarg de 55 quilòmetres amb 1.600 metres de desnivell positiu acumulat, un altre de curt de 31 quilòmetres amb 800 metres de desnivell positiu acumulat i una modalitat infantil de 5,7 quilòmetres i 80 metres de desnivell positiu acumulat.

 

PUBLICITAT