L’onze de setembre a punt per enguany

L’onze de setembre a punt per enguany. Per això, des de l’ANC ja s’estan duent a terme tots els preparatius per l’ocasió. A Reus, unes 700 persones ja s’han inscrit per omplir la Diagonal de Barcelona. Una xifra que anirà en augment fins el dia de la Diada, que es preveu que arribi a les 3 mil persones apuntades.
La xarxa municipal d’aparcaments ha estrenat aquest 2018 la nova tarifa resident dins de l’oferta de serveis d’abonament que ofereix l’empresa Reus Mobilitat i Serveis. Fins al 31 de juliol, s’han fet més de 100 abonaments nous d’aquesta modalitat.
El Festival de tributs INFINIT de Reus vol ser un espai lliure d’actituds incíviques i fomentar la sensibilització envers possibles actituds sexistes o discriminatòries. Un compromís que ha reforçat adherint-se al Protocol Contra les Agressions Sexistes a les Festes Populars.
L’associació Amakuni organitza divendres dia 7 i dissabte dia 8 de Setembre a la Palma de Reus, la dècima edició de Hikari, una fira de cultura japonesa inspirada en els festivals d’estiu japonesos, anomenats natsu matsuri.A la fira hi haurà una varietat d’estands: gastronòmics, comercials, culturals i d’oci, tot relacionat amb la cultura japonesa. Obrirà les seves portes d’11:30h a 22 hores i continuarà sent d’entrada gratuïta.

PUBLICITAT