Lleuger repunt de passatgers a l’aeroport de Reus

A ‘La mirada del dia’ de l’Obert per vacances d’aquest dilluns hem anat fins a l’aeroport de Reus. I és que l’activitat d’aquest mes de juliol a l’aeroport ha suposat un lleuger repunt respecte al mes de juny. Segons dades publicades per Aena, l’aeroport reusenc ha tancat el mes de juliol amb aproximadament 14.000 passatgers mentre que el mes de juny el va tancar amb 429. Un petit augment, doncs, del flux de viatgers, però que encara està molt allunyat en comparació amb les dades registrades d’ara fa un any, concretament a un 92,5% menys.

Una disminució del volum de passatgers que també ha afectat de ple al col·lectiu de taxistes. I és que, segons David Martínez, membre de l’associació de Taxistes de Reus, durant el mes de juliol només han fet 200 serveis. Un nombre que es queda molt lluny dels 8.000 realitzats durant el juliol del 2019. De fet, una de les mesures que han hagut d’aplicar per a ser més productius, és el funcionament només mitjançant reserva prèvia amb 24/ 48 hores d’antelació.

Així doncs, unes dades que tot i que han augmentat respecte als últims mesos encara estan molt lluny de les assumides ara fa un any.

PUBLICITAT