Mateu Huguet serà el nou director de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus

Mateu Huguet Recasens serà el nou director de l’Hospital Sant Joan de Reus. Avui se sotmetrà a votació en el Consell d’Administració del centre el seu nomenament com a director. S’espera que Huguet tingui llum verda per part de la majoria de consellers. Posteriorment es reunirà amb la plantilla del centre hospitalari per ser presentat com a nou director.

L’aeroport de Reus va registrar a l’agost 185.051 passatgers, un 3,1% inferior respecte al mateix mes de l’any passat. Entre gener i agost, l’aeroport ha acumulat 761.583 usuaris, un 1,5% més que el mateix període del 2017.

El curs escolar 2018-2019 s’ha posatsen marxa el dimecres, i a Reus ho ha fet amb 16.427 alumnes escolaritzats a l’etapa obligatòria: a infantil i primària 10.945 i 5.842 a secundària.

L’empresa municipal de transport públic, Reus Transport, aprofita l’inici de curs per promocionar l’ús del bus entre els alumnes d’institut de la ciutat. Del 17 al 21 de setembre serà la setmana del transport gratuït per als estudiants, que disposaran de bitllets gratuïts per anar i tornar de l’institut a través de codis QR o de l’app de Reus Transport.

 

PUBLICITAT