La Festa Major de la Mare de Déu de Misericòrdia ja ha començat

La Festa Major de la Mare de Déu de Misericòrdia ja ha començat, aquest cap de setmana, i ho ha fet amb una sèrie d’actes previs abans de les activitats centrals que han de tenir aquesta setmana. La nit de dissabte, però, els més impacients han pogut fer un tastet de tot allò que ha de venir gràcies al correfoc Ball de Diables de la ciutat, ha dut les carretilles i més, als carrers del nucli antic de Reus. Un altre dels actes fou la Trobada de Gegants que es va veure afectada per la pluja.

Els Agents Rurals han informat del naixement de 12 tortugues babaues aquest diumenge a la platja de Vilafortuny de Cambrils (Baix Camp). Tot apunta que l’eclosió del niu s’hauria produït aquesta nit. Els agents l’han protegit i han fet un carril fins al mar perquè aquestes tortugues poguessin endinsar-se i, així, protegir-se d’una possible predació de gavians.

En sis minuts de diferència, el HC Liceo ha eliminat el Reus Deportiu de la Supercopa d’hoquei patins. El conjunt entrenat per Jordi Garcia no va poguer classificarse per a la final de la competició després de caure per 2 a 3.

El CF Reus aconsegueix la segona victòria seguida contra el Tenerife (0-1). Els roig-i-negre arribaven amb el just després del partit de Copa i Xavi Bartolo va fet rotacions en l’onze. Edgar Badia amb les seves aturades i Alfred Planas van estat els protagonistes del partit.

PUBLICITAT