La CUP de Reus només treballem en un únic escenari

La CUP de Reus només treballem en un únic escenari: un govern d’esquerres i republicà, encapçalat per Noemí Llauradó, la candidata d’ERC a l’alcaldia, segons la CUP és el canvi que ha triat la ciutadania, una alternativa de govern que reflecteixi un compromís de ciutat republicana, feminista i progressista, amb vocació de transformació social.

L’independentisme d’esquerres (CUP i ERC) ha sumat, en les darreres eleccions, 11.194 vots, 1.500 més que la candidatura de Carles Pellicer.

Per tant, el PSC ha de triar entre fer alcalde Carles Pellicer o votar a favor de la investidura de Noemí Llauradó.

La CUP continua dient que: la responsabilitat política i lleialtat institucional, Carles Pellicer no ha de ser l’alcalde d’aquesta ciutat. Ha liderat un govern que reiteradament ha incomplert decisions preses al ple municipal, en matèria social i nacional. Així, la CUP de Reus no donarem cap suport a un pacte entre Junts per Reus i Ara Reus.

Després d’haver obert la porta a un govern d’esquerres el passat dimecres, aquest divendres, els independentistes han matisat la possibilitat de conformar un govern tripartit d’esquerres.

PUBLICITAT