La Colla Vella dels Xiquets de Valls s’ha coronat com a guanyadora del 27è Concurs de Castells de Tarragona

La jornada de dissabte del Concurs de Castells de Tarragona va acabar amb un empat entre els Xiquets de Reus i els Moixiganguers d’Igualada. Les dues colles van sumar 3.460 punts a la Tàrraco Arena Plaça gràcies al 2 de 8 amb folre, el 3 de 9 amb folre i el 5 de 8, amb la qual cosa han compartit la primera posició.

La Colla Vella dels Xiquets de Valls s’ha coronat com a guanyadora del 27è Concurs de Castells de Tarragona, trencant l’hegemonia dels Castellers de Vilafranca de les últims vuit edicions. La colla rosada s’ha endut el títol gràcies al 4 de 9 i el 2 de 8 nets, i a haver carregat el 3 de 10 amb folre i manilles, construccions que els han permès aconseguir un total de 9.690 punts. Al seu torn, els Verds han quedat classificats en segon lloc amb 8.070 punts després d’haver descarregat el 3 de 10 i la torre de 9, i d’haver carregat la torre de 8 neta. La tercera posició ha estat per la Jove de Tarragona.

Després de mesos de feina i una campanya de micromecenatge, el gegant del Peret Ganxet ja és una realitat. El dissabte migdia, els reusencs que s’aplegaven a la plaça del Santuari de Misericòrdia han presenciat el bateig d’aquest gegant que, a partir d’ara, forma part de l’Associació de Veïns del Santuari.

Els Granadins impedeixent que el Reus sumi els tres primers punts de la temporada a casa. Els de Diego Martínez s’han avançat al marcador en la primera meitat de matx, i un gol de Linares ha tornat a ficar als reusencs dins el partit. Finalment, al 75, Puertas ha sentenciat amb l’1 a 2 final.

PUBLICITAT