Xavi Bartolo, principal objectiu del Lleida Esportiu

El CF Reus Deportiu s’ha quedat sense plantilla després que tots els jugadors hagin anat marxant del club. Uns, més aviat; altres, no ho van fer fins a la darrera sentència del jutge de la lliga. Ara, qui podria fer les maletes és el tècnic Xavi Bartolo.

Fer les maletes però per no marxar gaire lluny. De fet, el que faria seria tornar a casa, ja que el Lleida Esportiu s’ha marcat com a objectiu principal la contractació de Bartolo perquè es faci amb les regnes de l’equip de la terraferma de manera immediata.

Els lleidatans han destituït aquest mateix diumenge a Gerard Albadalejo, el fins ara tècnic dels blaus, després de caure derrotat per 0 gols a 2 al Camp d’Esports davant el cuer, el Teruel, i d’encadenar una dinàmica gens positiva. La direcció es troba ara en el procés de cerca del substitut, i hauria pensat en Xavi Bartolo.

De fet, el de Bellvís s’ha convertit en l’objectiu principal per l’entitat, malgrat que des de Lleida són conscients de la dificultat de l’operació. El tècnic encara té contracte amb el Reus, en principi no té intenció de deixar el club del Baix Camp en aquests moments, i, a més, podria comptar amb altres ofertes fins i tot més interessants.

No obstant això, des de Lleida s’agafen al fet que per Bartolo significaria tornar a casa i per entrenar a un equip de la zona alta de segona b amb una de les millors plantilles de la categoria. Tot i destituir l’entrenador el Lleida es troba en zona de playoff, és 4t classificat amb 38 punts i manté intactes les opcions d’ascens.

Un moviment que es preveu complicat que s’acabi confirmant, i, a més, els lleidatans volen tenir tancat el nou tècnic com més aviat millor. No esperaran en excés per ningú malgrat que Bartolo s’ha convertit en el desig del club.

PUBLICITAT