Una plantilla unida a la recerca del ressorgiment

El CF Reus Deportiu afronta un nou cap de setmana complicat, i no només esportivament. Quan el passat cap de setmana després del comunicat del club anunciant que estaven pagant als jugadors i de l’empat davant el Còrdova semblava que tot estava solucionat, al llarg d’aquests darrers dies la situació del club ha tornat a embolicar-se.

Només han cobrat els 11 jugadors que van denunciar al club per la via ràpida. Bé, van ser 12, però, un d’ells, Tito Ortiz, no ha estat pagat i se l’ha forçat a abandonar el club. Els jugadors de la primera plantilla han llançat un nou comunicat assegurant que prendran totes les mesures possibles perquè això se solucioni, posant-se al costat de Tito, i arribant al límit de renunciar a tenir un capità. Una relació entre directiva i plantilla insostenible, i que ha provocat que el president Xavier Llastarri hagi dimitit.

L’ambient està, segurament, encara més crispat que abans. Tant jugadors com aficionats tenen la sensació que els han tornat a mentir, malgrat que tant Joan Oliver com el mateix Llastarri en el seu comunicat de comiat van assegurar que l’equip quedarà en bones mans i sense cap perill.

En l’àmbit esportiu, el Reus rebrà una visita complicada aquest diumenge a l’Estadi Municipal, la d’Osasuna, en el que serà el segon partit consecutiu dels del Baix Camp a casa. El Reus continua en zona de descens, i el tècnic Xavi Bartolo, ha assegurat en la prèvia al partit que ell vol centrar-se en la parcel·la esportiva, malgrat ser conscient de tot el que envolta el partit i l’equip.

Bartolo ha parlat també sobre el rival, l’Osasuna, que arriba a Reus després de vuit jornades consecutives sense perdre i amb l’objectiu d’allargar una gran dinàmica, però afirma que ells tenen clar que han de sortir a guanyar.

El partit es disputarà diumenge a partir de les 12h del migdia.

PUBLICITAT