Un Reus enratxat a domicili visita un Almeria recuperat

El Reus visita aquest proper diumenge 30 de setembre a les 18h l’estadi Juegos Mediterraneos per enfrontar-se a l’Almeria.

El conjunt roiginegre arriba a la cita després d’empatar a un gol en el derbi contra el Nàstic, i suma tres partits consecutius sense perdre, sumant el de Copa. Una ratxa que millora si ens fixem en el rendiment de l’equip fora de casa, que ha guanyat a Elx i a Tenerife en lliga, al sadar en copa i només ha perdut a Las Palmas.

Una dinàmica a domicili que invita a l’optimisme per aquest pròxim enfrontament, malgrat que el Reus es trobarà un Almeria recuperat després d’un inici desastrós. Els andalusos venen de tres victòries consecutives, sumant també la de Copa del Rey, i amb la intenció de sumar-ne una quarta davant la seva gent.

Els del Baix Camp saben de la complexitat del partit, però també són conscients de que juguen sense pressió i amb una relativa tranquilitat que els donen els 8 punts sumats en aquest bon inici.

Pel que fa a baixes, Bartolo seguira sense poder comptar amb Querol, i tampoc estaran disponibles Vaz ni Carbonell, els tres lesionats.

Per la seva banda l’Almeria compta amb quatre baixes, Nano, Samu, Fran i Gaspar.

PUBLICITAT