“Un punt” d’inflexió i una alegria immensa

El Reus va empatar a 1 amb el Còrdova el passat dissabte. Però, què més dóna això? Al cap i a la fi, l’afició roig-i-negra va viure un dels dissabtes més feliços esportivament parlant, i no va ser pel partit de futbol. Als voltants de les dues del migdia, quan faltaven menys de 4 hores per l’inici d’un matx que fins llavors tenia ben poca importància, va arribar la noticia que tothom esperava des de feia mesos: el club paga als jugadors i salva la situació límit.

A partir d’aquí, tot el que va passar la tarda de dissabte ja era el de menys. Malgrat això, l’afició va congregar-se als voltants de l’estadi per manifestar-se contra la gestió de la directiva, i, posteriorment, després de molt de temps va tornar a viure una jornada festiva a l’Estadi Municipal.

El partit era una oportunitat, davant un rival directe i immers en una mala dinàmica, però els andalusos es van avançar amb un gol a pilota aturada al minut 19, obra d’Aythami. El Reus, però, esperonat per l’afició, va ser capaç d’empatar el partit abans del descans amb un gran gol de Linares després d’una pilota en profunditat del capità Jesús Olmo.

El Reus suma 17 punts i es troba encara en zona de descens, però empatat a punts amb la zona de permanència. Malgrat això, aquest punt contra el Còrdova pot ser d’inflexió per començar a mirar amunt, sobretot per les circumstàncies extraesportives viscudes el mateix dissabte.

No obstant això, tant jugadors com tècnics com afició esperen que al llarg d’aquesta setmana es faci oficial la venta del club per constatar que la solució és definitiva i que s’expliqui tot el que s’hagi d’explicar després d’aquests mesos d’infern que, sembla, arriben al seu punt i final acabant amb un final feliç.

PUBLICITAT