Un bri de llum enmig de la foscor

El Reus Deportiu rep aquest cap de setmana la visita de l’Extremadura al Municipal. Un partit que arriba en un moment complicadíssim per l’entitat roig-i-negra, tant econòmica com esportivament, i ja també socialment, perquè la crispació entre els aficionats és patent.

Els incondicionals no fan més que rebre inputs negatius del club, i veuen com la situació no sembla que pugui solucionar-se, com a mínim en un futur immediat.

Malgrat tot, aquest dissabte el Reus rep la visita d’un rival directe, l’Extremadura, que es troba en una situació complicadíssima, empatat a punts amb el cuer, només en suma 9 en 13 jornades. Cal remarcar, però, que els d’Almendralejo arribaran a Reus estrenant entrenador. El passat cap de setmana van destituir a Juan Sabas, i van nombrar com a nou tècnic a l’ex-Nàstic Rodri.

El partit, pel rival i per jugar a casa, és una oportunitat immillorable pel Reus, per posar un bri de llum enmig del període negre que està vivint el club. La victòria serviria per sumar tres punts i poder sortir de la zona de descens, on es troba el Reus; però, a més, donaria una important injecció de moral d’optimisme a tots els estaments, tan plantilla com aficionats.

Bartolo no podrà comptar pel partit amb el lesionat de llarga duració David Querol, i és encara dubte el central Mikel Villanueva. Rodri, per la seva part, tindrà en el seu debut les baixes de Borja García i Balbi per lesió i Zarfino per sanció.

El partit es disputarà aquest dissabte a partir de les 18h de la tarda a l’Estadi Municipal de Reus.

PUBLICITAT