Torna el Casal de Nadal a Montbrió

L’AMPA de l’Escola Josep Maria Soler de Montbrió del Camp ha fet oficial que, després d’uns anys sense organitzar-lo, enguany tornaran a oferir el Casal de Nadal per als més menuts. La col·laboració entre l’AMPA de l’Escola, l’Ajuntament del municipi i l’entitat Cap i Cua Serveis Educatius ha permès a Montbrió tornar a oferir aquest Casal nadalenc.

Aquest Casal es durà a terme els dies 27 i 28 de desembre, i 2,3 i 4 de gener. És obert a tots els nens nascuts entre el 2007 i el 2015, és a dir, els infants que actualment cursen des de P3 i fins a 6è de primària. Les inscripcions són ja obertes, amb la data límit al 14 de desembre.

Els horaris estan ja definits. De 8h a 9h del matí es durà a terme l’acollida, de 9h a 13h el propi casal, i, posteriorment, de 13h a 15h hi haurà servei de menjador amb carmanyola.

Els Casals de Nadal de CapiCua són una opció educativa que planteja una proposta de vacances per als més menuts, la qual a més de representar un suport a les famílies, suposa una eina pedagògica, lúdica i cultural que serveix per treballar una sèrie de valors transversals, a través d’activitats com poden ser gimcanes, esports, música, dansa o manualitats.

PUBLICITAT