Riudoms recapta més de 6.000 euros per la Marató de TV3

Riudoms va aconseguir recaptar 6.357,28 euros per a la Marató de TV3, organitzant una sèrie d’activitats abans i durant el Mercat de Nadal que es va celebrar a la plaça de l’Església del municipi. Una quantitat destinada a la investigació del Càncer, l’objectiu de l’edició d’enguany de La Marató de TV3.

Les activitats organitzades per l’ajuntament de Riudoms en el marc del Mercat de Nadal van recaptar un total de 3.133,14 euros. Entre d’altres, es va organitzar un Taller de Centres de Taula, una Caminada Solidària i la venda de brou calent i de garrofes per alimentar el tió. L’activitat que més participació i més recaptació va fer va ser el Bingo del diumenge de Mercat de Nadal, que va assolir un total de 2.020 euros.

D’altra banda, les activitats organitzades per diverses entitats del poble, van aconseguir reunir un total de 3.224,14 euros.

Les iniciatives en favor de La Marató de TV3 continuen celebrant-se aquest dies a Riudoms. El Club Patí Riudoms té prevista una activitat aquest cap de setmana, el que permetrà augmentar la xifra final de diners recaptats.

PUBLICITAT